Apathie Générale - Tötenköpf - Diktat (Vinyl, LP)

9 thoughts on “ Apathie Générale - Tötenköpf - Diktat (Vinyl, LP) ”

  1. Në Liverpool, përkatësisht vendlindjen e grupit legjendar The Beatles, pritet të hapet njkë dyqan i inspiruar nga albumi i këtij grupi, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Ky dyqan do ta festojë 50 vjetorin e këtij albumi që ishte publikuar më 1 Qershor, Missing: Apathie Générale.
  2. "All titles recorded by means of two Revox A77 with pornophonic sound system at Agression Record Studio One, Le Soleyrol, France, Studio Two and Three, Karlstad Sweden and Fylkingen Studio, Stockholm, Sweden, between Sept. 80 and Mar. /5(2).
  3. “Pape Satàn, pape Satàn aleppe”, thoshte Dante në Ferri (VII,1), mes çmerisë, dhimbjes, mllefit, kanosjes dhe ndoshta ironisë. Krizë e ideologjive, krizë e partive, individualizëm i shfrenuar. Ky është mjedisi, mjaft i njohur, ku lëvizim: një shoqëri e lëngshme, ku jo gjithnjë është e lehtë të gjesh një yll polar (edhe pse fare lehtë mund të gjesh yje dhe yllka).Missing: Apathie Générale.
  4. “Historiani amerikan Edvin Xhejks () ishte misionar baptist i cili punoi si mësues në Korçë në vitet , ku filloi të grumbullonte materiale për historinë e Shqipërisë.Missing: Apathie Générale.
  5. Këto janë fanellat që kanë bërë historinë e futbollit për shkak të sponsorve, më shumë se për rezultatet. Nga diva e industrisë porno tek kompanitë e lyerjes së shtëpive, deri tek Missing: Apathie Générale.
  6. R. SH. Vatikan. Progresi i realizuar në udhën ekumenike dhe shpresat për zhvillimet e ardhshme të dialogut luterano-katolik. Këto, problemet kryesore, që u prekën sot paradite nga Papa Françesku, në takimin me Delegacionin e Kishës ungjillore luterane besduziplookstitcotomecomdaykabgu.infoinfog: Apathie Générale.
  7. Duke qëndruar akoma në vitet , Fidel Castro duket se ka bërë seks me të paktë 2 gra në ditë për 40 vite. Një në mëngjes dhe një në darkë. Mao Tse-Tung, nuk e adhuronte higjenën personale, nuk përdorte sapun dhe kishte sëmundje të transmetueshme seksualisht. Saddam Hussein kishte 3 gra dhe 5 Missing: Apathie Générale.
  8. Arti është një përvojë, jo formulim i një problemi. Lindsay Anderson. Arti është si një fryt që rritet te njeriu, njësoj si fryti te pema ose si fëmija në mitrën e nënëbesduziplookstitcotomecomdaykabgu.infoinfog: Apathie Générale.
  9. Nga tweet-i i Papës për vdekjen e Vincent Lambert, tek kard. Louis Raphael Sako, që flet për udhëtimin e ardhshëm të Atit të Shenjtë në Irak, tek mesazhi i Bergoglio-s për vjetorin e atentatit terrorist në Buenos Ajres të Argjentinës: këto e lajme të tjera na njohin me veprimtaritë e Kishës Katolike nëpër botë.Missing: Apathie Générale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *